Bestuursmededeling

Beste leden,

Groen licht voor binnen-schietbanen en sportkantines

Het kabinet maakte op 24 juni tijdens een persconferentie bekend dat nu definitief is besloten dat ook de binnen-sportaccommodaties en dus ook schietsportverenigingen, alsmede sportkantines, per woensdag 1 juli 2020 weer open mogen. Uiteraard geldt deze versoepeling met inachtneming van een aantal voorschriften maar dat zijn er minder dan waarmee in een eerder stadium nog rekening werd gehouden. Zie onderstaande link naar de nieuwsbrief van de KNSA:

1,5 meter afstand tijdens schietsport vervalt per 1 juli:

Het kabinet heeft besloten de aangekondigde versoepeling nog verder door te voeren, zodanig dat tijdens sportbeoefening – en dus ook tijdens schietsportbeoefening – geen 1,5 meter meer in acht genomen hoeft te worden.

Die 1,5 meter afstand geldt nog wel vóór en na het sporten, dus in de kantine en op het terras blijft deze maatregel van kracht, dus hou rekening met elkaar.

Het bestuur heeft besloten de verenigingsavond van dinsdag 30 juni 2020 te verplaatsen naar woensdag 1 juli 2020.

Maatregelen

• Kennismaking schietsport en het meebrengen van introducés is voor onbepaalde tijd opgeschort.
  • Ben je ziek, zwak of misselijk – kom dan niet naar de vereniging.
  • Houd ten alle tijden rekening met elkaar. Niet geheel onbekend, anderhalve meter wordt gezien als een veilige afstand.
  • Gebruik het verenigingswapen als gewoonlijk echter de schutter maakt na de schietbeurt het wapen schoon. Desinfecterende middelen staan ter beschikking.
  • SV Baarlo stelt desinfecterende zeep beschikbaar (binnenkomst/vertrek/toilet/bar).

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van SV Baarlo